Логирај сеОтвори нов тикет

Супер брз веб хостинг co инстант активација и онлајн плаќање

Вашиот бренд се темели на достапноста и перформансите

LiteSpeed веб сервер

LiteSpeed Web Server е на некој начин замена за Apache Web Server. Тој е 100% компатибилен со сите апликации и контрол панели кои се наменети за Apache. LiteSpeed веб серверот ви овозможува 9 пати побрз хостинг од 90 % од останатите кои го користат Apache веб серверот.

Безбедна Cloud технологија

CloudLinux претставува стандард во хостинг серверите. Тој овозможува зголемена безбедност со што ги изолира вашите хостинг акаунти и ве издвојува од останатите со што и ви нуди стабилна, безбедна и независна хостинг средина.

Покрај тоа, CloudLinux има можност да ги оптимизира перформансите на серверот со што ви обезбедува 99.9% Uptime секоја година.

SSD сервери со највисоки перформанси

Нашите сервери ги имаат најновите Intel 3.9 Mhz процесори со 6 јадра, а секоја машина има 128GB меморија, SSD флеш дискови во Raid-1 низа за кеширање на дата базите и 15к Raid-10 низа хард дискови за останатите фајлови.

CloudFlare

Гохост од оваа година е официјален Премиум партнер со CloudFlare. Со тоа, вие, клиентите имате можност бесплатно да ја корисите услугата Railgun™ web optimization, која инаку би ве чинела 200 долари месечно.

Кога вашата веб страна ќе стане дел од семејството CloudFlare, бидете сигурни дека интернет сообраќајот ќе се одвива низ глобалната интелигентна мрежа. CloudFlare автоматски ја оптимизира испораката на вашата веб страна, а со тоа вашите посетители добиваат најдобри перформанси.

Повеќе од 3000 клиенти меѓу кои

Веб билдер алатка и темплејти

Не ви се потребни програмерски вештини со цел да го направите вашиот идеален корпоративен сајт. Нашиот моќен „drag and drop“ креатор на веб страни ви овозможува да ја креирате вашата страна, брзо, лесно, безболно, со најдобриот наједноставниот и најчистиот инерфејс кој можете да го замислите.

Имате на располагање 145 темплејти, за кои ве уверуваме дека ќе се согласат со вашата веќе замислена идеја.