Логирај сеОтвори нов тикет

Компанија

Хостинг компанијата ГоХост е предводена од Веј Глобал ИТС ДОО Скопје која во целост ги задоволува потребите на своите клиенти, од услуга и стабилност, до поддршка и професионалност. ГоХост ги нуди најквалитетните решенија од областа на веб хостирањето. Ние нудиме гарантиран 99.99% Uptime за беспрекорно функционирање на мрежата. Нашата компанија е составена од исклучителни IT експерти кои ви стојат на располагање 24 часа во денот.

Мисија

ГоХост е компанија специјализирана во доменот на веб услуги за мали и средни бизниси. Нашиот искусен тим составен од дизајнери, програмери и IT специјалисти е посветен на обезбедувањето на врвен квалитет од самото почнување на проектот до неговото завршување.

Тим

Во последниве 7 години, секојдневно сме фокусирани во разни интернет технолошки решенија и веб услуги. Нашиот тим претставува спој од квалитет, вештина, искуство, ентузијазам и креативно размислување.

Реализирани цели

Горди сме што нашата компанија денес брои повеќе од 3000 задоволни клиенти. Токму тие се причината поради која секојдневно рабоиме и напредуваме на секое поле. Големите залаци и предизвици со кои секојдневно се соочуваме, не прават посилни. Со други зборови, ГоХост работи со дел од најголемите компании во земјава, кои за нас, а и за клиентите преставуваат резултат за нашата макотрпна работа и квалитет.

Дата Центар

Инфо

Веј Глобал ИТС Д.О.О

Сметка: 270066891320167 Халкбанк

Улица: Христо Смиренски 54/1-11, 1000 Скопје, Македонија

Мобилен: +389 78 361198

Мобилен: +389 70 239754

Мобилен: +389 75 361097

Емаил: contact@gohost.mk