Логирај се Отвори нов тикет

До каде е можноста за CloudBackup

Како што објавивме на нашиот сајт дека корисниците имаат можност за CloudBackup, сакаме да ве информираме дека оваа услуга ќе биде достапна во првата половина на 2014. Почнавме да правиме Cpanel плагин, кој што би бил поврзан со нашиот систем за нарачка, но целиот процес е стопиран затоа што почнуваме со изработка на посебен веб сајт на кој не само ГоХост кориниците, него било кој друг корисник на Cpanel или WHM ќе може многу лесно и ЕФТИНО да нарача CloudBackup.

Еве како тоа беше замислено да функционира: 

 

 

Оваа услуга ќе биде достапна на www.websitecloudbackup.com во првата половина на 2014.