Cloud VPS - облак сервери

STORAGE

CPU

MEMORY

BANDWIDTH

IP

ЛОКАЦИИ

КОНФИГУРАЦИЈА

ПРИСТАП

BACKUP

Цена од

1 месец бесплатно доколку уплатите за цела година!

Едноставен. Моќен. Сигурен.

Инстант активација, 24×7 онлајн!

Избор од 16 “low latency” – локации од 4 континенти

100% SLA – Гарантирано

Solid-state drives

100% Intel – процесори

Голем избор на OS и Apps: CentOS, Debian, Ubuntu, Windows, FreeBSD, WordPress, Magento, PrestaShop…

Целосен “root” пристап и дедицирана IP адреса се секој сервер.

Без обврски и договори

Што е облак сервер?

Потпирајќи се на водечките светски технологии за виртуелизација, а сето тоа поддржано од страна на највисокото ниво на дата центар, нудиме интелегентни решенија за решавање на вашите бизнис потреби. Вие веќе не треба да трошите пари на скап харвер кој еден ден ќе биде надвор од употреба, овозможувајќи ви да се концентрира на поитни прашања, наместо на одржувањето на вашата ИТ инфраструктура.

Облак сервер е виртуелен сервер кој работи на многу силна и моќна хардвер инфраструктура која се состои од мрежа на повеќе сервери. Облак серверите нудат навистина дедицирани и заштитени ресурси што не е случај кај виртуелните приватни сервери. Додека виртуелните приватни сервери нудат мал дел од дедицираната меморија, генерално не постои дедицирана распределба на процесорот, дискот, мрежата и слично. Баш поради ова, сите понуди за виртуелни приватни сервери нудат помали износи на средства и без опција за поголемо зголемување. Најголем проблем кај виртуелните сервери е тоа што тие се претоварени на една физичка машина, па еден сервер опслужува премногу виртуелни сервери што придонесува да се појавуваат проблеми во перформансите или кратко кажано, нема потполна изолација помеѓу клиентите.

Со ГоХост облак серверите, вие секогаш го добивате целосниот износ на рам меморија, процесор, диск, мрежа и слично за кои вие плаќате. Нашите облачни сервери обезбедуваат целосни перформанси и продуктивност како кај дедицираните сервери,а во исто време обезбедуваат непобедлива комбинација на флексибилност. Ние ви гарантираме 100% ниво на достапност на услугата.

KVM комплетна виртуелизација и можност за конфигурирање на сите системски параметри. На ваквиот вирутелен систем ние обезбедуваме различни дистрибуции на Linux и Windows. Можност за избор на оперативен систем.

Често Поставувани Прашања

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates illum aspernatur odio similique voluptatibus itaque magni dicta quasi nesciunt. Possimus animi in, voluptatem facere sint aut quibusdam expedita. Voluptates, laudantium.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sunt aliquam cumque praesentium iusto delectus rem officia quas quos tempore quaerat laudantium incidunt minus, quae veniam itaque expedita voluptatum perspiciatis adipisci!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates illum aspernatur odio similique voluptatibus itaque magni dicta quasi nesciunt. Possimus animi in, voluptatem facere sint aut quibusdam expedita. Voluptates, laudantium.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sunt aliquam cumque praesentium iusto delectus rem officia quas quos tempore quaerat laudantium incidunt minus, quae veniam itaque expedita voluptatum perspiciatis adipisci!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates illum aspernatur odio similique voluptatibus itaque magni dicta quasi nesciunt. Possimus animi in, voluptatem facere sint aut quibusdam expedita. Voluptates, laudantium.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sunt aliquam cumque praesentium iusto delectus rem officia quas quos tempore quaerat laudantium incidunt minus, quae veniam itaque expedita voluptatum perspiciatis adipisci!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates illum aspernatur odio similique voluptatibus itaque magni dicta quasi nesciunt. Possimus animi in, voluptatem facere sint aut quibusdam expedita. Voluptates, laudantium.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sunt aliquam cumque praesentium iusto delectus rem officia quas quos tempore quaerat laudantium incidunt minus, quae veniam itaque expedita voluptatum perspiciatis adipisci!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates illum aspernatur odio similique voluptatibus itaque magni dicta quasi nesciunt. Possimus animi in, voluptatem facere sint aut quibusdam expedita. Voluptates, laudantium.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sunt aliquam cumque praesentium iusto delectus rem officia quas quos tempore quaerat laudantium incidunt minus, quae veniam itaque expedita voluptatum perspiciatis adipisci!