Прашања

Како да пристапам до контрол панелот - cPanel?

За пристап до контролниот панел можни се два начини кои се објаснети во продолжение.Отворете го п...

Како да пренасочите домен преку CPanel контролниот панел (доколку вашите именски опслужувачи се следните: ns1.globalmacedonia.info и ns2.globalmacedonia.info)

Чекор 1: Најпрво најавете се во контролниот панел (cPanel). На вашииот CPanel можете да му приста...