Логирај се Отвори нов тикет

Хостирање на Azure Cloud

Microsoft Azure Платформата е високо скалабилна платформа со голем број услуги по потреба (по барање).

Кои предности ги нуди?

Azure овозможува крајна приспособливост за кои било барања во однос на пресметковни системи, податоци или системски раст. Ова бара раличен начин на размислување, особено во поглед на тоа како еден систем треба да биде најдобро поставен за најдобро да ги искористува способностите и ценовната структура која ја нуди платформата. Со вклучена мрежа за испорака на содржина и други способности за складирање, тој исто така овозможува потенцијал за ефикасни и брзи апликации.

Искуство

Доволно сме среќни што поминавме еден цел ден во седиштето на Microsoft во Ридинг, за очи-во-очи да разговараме со нивните Azure архитекти за тоа како најдобро да ги поставиме нашите суштински производи и системи на Azure платформата, што беше екстремно информативно и корисно, и сега се наоѓаме во процес на поставување неколку системи на платформата со очекување да одиме во живо во претстојните месеци.

Со тек на време имаме намера да ги пренесеме сите наши веб-сајтови и апликации во т.н. технологија на компјутери во облак.