Логирај се Отвори нов тикет

Онлајн продавница

Создаваме е-комерц ефективни решенија прилагодени на вашите барања.

Продавајте ги вашите производи на интернет со имплементирање на некој систем за онлајн плаќање. Веб продавницата ви нуди да додавате неограничен број на производи со што ја правите вашата продавница да биде достапна (24 x 7) во текот на целата година.

Имаме искуство со имплементација на електронска трговија од повеќе провајдери како што се Халкбанка, PayPal, Skrill, во зависност од валутата и можностите за плаќање.

Искуството со многу open-source shopping cart апликации, ни дава сигурност да ви гарантираме дека вашиот бизнис можете да го збогатите со онлајн продажба за само неколку дена.