Интервју со Мирко Мукаетов коосновач на ГоХост.МК

Македонската академска истражувачка мрежа МАРнет овласти осум компании да управуваат со триесетте илјади регистрирани .мк домени. Една од тие осум е и „Гохост.мк“ (GoHost.mk), кој, освен регистрација на .мк домени, ...

Види повеќе