Цена во денари
од 60/месечно
СОПСТВЕН ПАКЕТ
 • од 1 до 100 емаил корисници
 • од 1GB до 100GB заеднички веб простор

Хостинг на деловен емаил

Деловниот емаил , нуди карактеристики и придобивки на претпријатието и тоа по цена која и малите бизниси можат да си дозволат. Искористете ги предностите на овој е-мејл , колаборација и сите други алатки кои помагаат да се подобри продуктивноста на вработените.

Вашите вработени може да останат конектирани, во канцеларија или пак од далечина , со можност за пристап и споделување на фолдери, календари, контакти и документи , сето тоа преку еден бизнис емаил акаунт . И додека тие уживаат со алатките за комуникација вие можете да се опуштите знаејќи дека ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата поддршка на работа за да може да го осетите бенефтот од сигурниот, ефтиниот и лесен за користење е-мејл.

Синхронизација

Вие и вашите вработени едноставно ќе ги синхронизирате вашите емаил адреси со повеќето паметни телефони, таблети или десктоп клиенти како што се Outlook, Thunderbird или MacMail.

Колаборација

Зголемете ја продуктивноста на претпријатието со врвниот систем за колаборација, споделувајте емаил контакти, календари, белешки или додадете задача поврзана со емаил порака.

Веб емаил

Пристапете на веб базиран интерфејс со користење на веб прелистувач од било кој десктоп, таблет или паметен телефон. Користете ги сите функционалности преку веб прелистувач од било каде со интернет конекција.

 • Сигурна POP/IMAP конекција
 • Автоматизирани сервиси за миграција
 • Outlook Auto-Setup
 • Дневен бекап
 • Костумизирани емаил флитри
 • Домен алијанси
 • Работи со сите веб клиенти
 • Индексиран пребарувач
 • Едноставен веб интерфејс
 • Костумизирани поштенски сандачиња
 • Премиум Aнти Спам
 • Анти Вирус заштита
 • 50MB атачмент
 • Кориснички алијанси
 • Инстант активација
 • Архива на пораки
 • Брза навигација
 • Инстант комуникација

Често Поставувани Прашања

Емаил услугата се активира веднаш по уплатата. Доколку уплатите со кредитна картичка, услугата веднаш ќе биде активна.

Може да се уплати онлајн со кредитни картичка (VISA, MASTERCARD, MAESTRO и домашни Македонски картички) или може да се уплати директно на нашата жиро сметка: Веј Глобал ИТС ДОО - 270066891320167 - Халкбанк.