Надоградба на систем – 30 минути офлајн – обновено

Обновеното е напишано со црвена боја. Сите сервери на ден 14.04.2015 некаде после 18:00 часот ќе бидат офлајн околу 30 минути. Ова е поради тоа што инсталираме нови SSD дискови ...

Види повеќе

Вие не сте испратиле ниту една порака, а ние ве опоменуваме за спам?

Во последно време приметувме дека неколку корисници испраќаат спам пораки кон рандом мејлови, од кој 90% се непостоечки. Кога ќе пробаме да го исконтактираме сопственикот на хостингот за таа веб ...

Види повеќе

Интервју со Мирко Мукаетов коосновач на ГоХост.МК

Македонската академска истражувачка мрежа МАРнет овласти осум компании да управуваат со триесетте илјади регистрирани .мк домени. Една од тие осум е и „Гохост.мк“ (GoHost.mk), кој, освен регистрација на .мк домени, ...

Види повеќе