13 начини како да го заштитите вашиот WordPress Сајт

Употребувајте само квалитетни теми и плагини   Користете само квалитетни теми (графички симболи и решенија) и плагини (додатоци, програмчиња, карактеристики кои го прават програмот покомплексен за употреба) Според WPScan, 52% ...

Види повеќе

Како до побрз WordPress сајт?

Во 2015 година, Gohost.mk ја промени платформата на нашите веб сервери од Apache во LiteSpeed ​​Enterprise. Го превзедовме овој иновативен чекор, бидејќи тестовите покажаа дека LiteSpeed ​драстично ги надминува перформансите ...

Види повеќе