Известување за Linux хостинг пакетите

На 27 јуни 2019-та, cPanel најави нов модел на формирање на цените, со кој цените се зголемуваат и за до 2000%. Наместо досегашниот модел со плаќање по сервер, лиценците отсега ...

Види повеќе

Добредојдовте во иднината на (caching) кеширање

  Почитувани корисници на WordPress Во изминатиов период ГоХост ја активираше услугата “LiteSpeed Caching” за сите наши клиенти сè со цел да се зголемат перформансите на Вашите WordPress веб страни. Во ...

Види повеќе