Креативни идеи. Внимателен дизајн. Опипливи резултати

Импресионирајте ги вашите потенцијални клиенти со високо-квалитетно веб решение

Гохост е специјализирана за развој на веб базирани решенија и мобилни апликации. Нашата цел е да ви понудиме комплетно решение со кое ке создадете онлајн бизнис идентитет и ново корпоративно искуство.Сите наши решенија се уникатни и по мерка, со што ќе ви овозможиме да се одвоите од вашата конкуренција. Добриот веб дизајн е суштинска придобивка за вашиот бизнис, бидејќи на крајот, дизајнот на вашата веб страна е тој кој што ја претставува вашата компанија.

Добриот веб дизајн е задолжително за секој бизнис, но исто така е многу важно, вашата веб страна да биде пронајдена од страна на интернет пребарувачите. Како добра вест, ние сме експерти за веб маркетинг и точно знаеме како треба да биде кодирана една веб страна, а со тоа високо да рангирате на интернет пребарувачите каков што е Google. Со ова, вие ја зголемувате можноста од придобивка на нови реални клиенти.

Технологии и Сервиси

C#/.NET/MVC

Експерти за веб развој

Интерфејс

HTML5, CSS3, Javascript

Интеграција на системи

Интеграција на API`s и позадински системи

Датабази

SQL, Document Store, KeyValue

Мобилни & Таблети

Респонсивен дизајн / Крајната приспособливост за мобилни и таблети

Системски дизајн

Планирање и спецификацијата при почеток на еден проект

Cloud услуги

Складирање и испорака на податоци

Онлајн продавница

Купување и продавање на производи и услуги по пат на интернет