Бесплатен хостинг

со регистрација на домен

Супер брз веб хостинг co инстант активација и онлајн плаќање

Вашиот бренд се темели на достапноста и перформансите

LiteSpeed веб сервер

LiteSpeed Web Server е на некој начин замена за Apache Web Server. Тој е 100% компатибилен со сите апликации и контрол панели кои се наменети за Apache. LiteSpeed веб серверот ви овозможува 9 пати побрз хостинг од 90 % од останатите кои го користат Apache веб серверот.

Хостинг пакети

Цена во денари
од 179/месечно
СОПСТВЕН ПАКЕТ
 • од 3GB до 100GB веб простор
 • од 30GB до 100GB месечен трансфер
 • за 1-10 домени
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничен број на под-домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено FTP корисници
 • CPanel – веб хостинг панел
 • Cопствена (дедицирана) IP адреса
 • 30 тест период (инстант активација)
Цена во денари
285/месечно
НЕОГРАНИЧЕН С
 • Неограничен веб простор
 • Неограничен месечен трансфер
 • Неограничено емаил корисници
 • 1 Домен (1 веб страна)
 • Неограничен број на под-домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено FTP корисници
 • CPanel – веб хостинг панел
 • Cопствена (дедицирана) IP адреса
 • 30 тест период (инстант активација)
Цена во денари
540/месечно
НЕОГРАНИЧЕН М
 • Неограничен веб простор
 • Неограничен месечен трансфер
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничен број на домени
 • Неограничен број на под-домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено FTP корисници
 • CPanel – веб хостинг панел
 • Cопствена (дедицирана) IP адреса
 • 30 тест период (инстант активација)
Цена во денари
225/месечно
WINDOWS BASIC
 • 1000 MB веб простор
 • 20GB месечен трансфер
 • 1 Домен
 • 1 Датабаза
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите
Цена во денари
282/месечно
WINDOWS STANDARD
 • 2000 MB веб простор
 • 100GB месечен трансфер
 • 5 Домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите
Цена во денари
395/месечно
WINDOWS ULTIMATE
 • 5000 MB веб простор
 • 200GB месечен трансфер
 • 10 Домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите

Инсталација со 1 клик

На најкористените платформи со секој закупен хостинг пакет!

WordPress

Најпопуларната CMS платформа за веб страни.

Joomla

Втора најкористена CMS платформа за веб страни.

WooCommerce

Најпопуларната E-commerce платформа за веб продавници.

Безбедна Cloud технологија

CloudLinux претставува стандард во хостинг серверите. Тој овозможува зголемена безбедност со што ги изолира вашите хостинг акаунти и ве издвојува од останатите со што и ви нуди стабилна, безбедна и независна хостинг средина. Покрај тоа, CloudLinux има можност да ги оптимизира перформансите на серверот со што ви обезбедува 99.9% Uptime секоја година.

SSD сервери со највисоки перформанси

Нашите сервери ги имаат најновите Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2690 процесори со 24 јадра, а секоја машина има 128GB меморија, SSD флеш дискови во Raid-10.

Перформанси

Повеќе од 4500 клиенти меѓу кои

Веб билдер алатка и темплејти

Не ви се потребни програмерски вештини со цел да го направите вашиот идеален корпоративен сајт. Нашиот моќен „drag and drop“ креатор на веб страни ви овозможува да ја креирате вашата страна, брзо, лесно, безболно, со најдобриот наједноставниот и најчистиот инерфејс кој можете да го замислите. Имате на располагање повеќе од 190 темплејти, за кои ве уверуваме дека ќе се согласат со вашата веќе замислена идеја.