Логирај сеОтвори нов тикет

Техничка спецификација

КарактеристикаBasicReadyUltimate
Веб серверIIS 8.5IIS 8.5IIS 8.5
ASP.NET framework2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5.12.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5.12.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5.1
MSSQL верзија201220122012
Максимум Процесор15%/30 секунди20%/30 секунди30%/30 секунди
Максимум Рам 128256512

Често поставувани прашања

Веб хостинг услугите се активираат веднаш по уплатата. Доколку уплатите со кредитна картичка, услугата најбрзо може да ја имате за само неколку секунди. Регистрацијата на интернационалните домени (com / org / net …) се активира веднаш по уплатата. Регистрацијата на мк домени се активира веднаш по уплатата и откако ќе го добиеме барањето со Вашиот потпис и печат за регистрација на мк домените.
Може да се уплати онлајн со кредитни картичка (VISA, MASTERCARD, MAESTRO и домашни Македонски картички) или може да се уплати директно на нашата жиро сметка: Веј Глобал ИТС ДОО 270066891320167 Халкбанк.

Генерално, скоро за сите веб сајтови потребно е само да се ископираат фајловите и да се импортира дата базата.

За да ги ископирате фајловите, можете да користите FTP клиент или пак можете да го користите нашиот вграден FTP менаџер кој се наоѓа во контролниот центар на хостингот.

Сепак овој навидум едноставен процес, понекогаш може да биде прилично комплициран, во зависност од големината и посебните услови. Ние сме експерти за веб и би немале проблем да направиме трансфер на вашиот сајт, без разлика на големината и технологијата. За оваа цел, секогаш можете да отворите нов тикет за поддршка.